Du er landet på Marsvinebur.dk, det helt rigtige sted at finde marsvinehus. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle marsvinehus tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hexagon marsvinehus

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Foderhulen.dk.

Her kan “Hexagon marsvinehus” fås til 80,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Marsvinehuset til bure med adskillige dyr eller hvor de foretrækker meget rummelige huse med god plads i og ovenpå.
Det er lavet i god kvalitet træ med garanti for stabilitet og holdbarhed. Huset er rent træ og ikke behandlet med noget skadeligt, så skul…

Se hos Foderhulen.dk ❯❯

2: SaVic Marsvinehus Cocoon i Plastik – 34×26,5x16cm

Anden anbefaling har vi fundet hos Dyreverdenen, hvor du kan købe SaVic Marsvinehus Cocoon i Plastik – 34×26,5x16cm til kun 100,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

3: Pentagon marsvinehus

Sidste produkt på vores liste er Pentagon marsvinehus som vi har fundet til 80,- hos Foderhulen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Marsvinehuset til bure med flere dyr eller hvor de foretrækker mere rummelige, hyggelige huse med god plads i og ovenpå.
Det er lavet i god kvalitet træ med garanti for stabilitet og holdbarhed. Huset er rent træ og ikke behandlet med noget skadeligt, så…

Se hos Foderhulen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste marsvinehus i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse marsvinehus:

Dyreste Marsvinehus på listen er SaVic Marsvinehus Cocoon i Plastik – 34×26,5x16cm fra Dyreverdenen med en pris på 100.00. Billigste udvalgte Marsvinehus er Hexagon marsvinehus som du kan købe for 80.00 hos Foderhulen.dk. Forskellen på de to priser er 20 kr. – de 3 Marsvinehus vi har fundet koster i gennemsnit 86.67 kr.
Ovenstående Marsvinehus data og priser er hentet fra 2 butikker (Foderhulen.dk, Dyreverdenen). Alle Marsvinehus tilbud er opdateret i dag 11-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.